Wie zijn we?

WhyWaarom doen we wat we doen?

Wij zijn allemaal afkomstig uit het bedrijfsleven. Sommigen van ons zijn consultant, anderen ICT-er of marketeer. We komen veel en vaak bij andere bedrijven over de vloer en we hebben goed gezien wat er wel werkt en wat niet. Uit onze gezamenlijke ervaring kunnen we maar 1 conclusie trekken:

Een professional werkt pas echt lekker als hij zich kan concentreren op zijn klanten en op het uitoefenen van zijn vak.

Met ons team hebben wij de ambitie om professionals te helpen bij het werk waar het voor hen om draait. We hebben daarom business software ontworpen waarmee we zorgen voor slim gemak.

Met ons systeem worden zaken zoals opdrachtenadministratie, urenregistratie, facturering, sales management, planning, crm, document management, werving & selectie, e-mail en agendabeheer gemakkelijk en nemen ze niet meer tijd in dan strikt noodzakelijk is. Alle gegevens in ons systeem zijn met elkaar verbonden en alle bedrijfsinformatie is overal toegankelijk met smartphones, laptops en desktops.

Wij zijn trots op ons systeem. Het is slim en innovatief. We blijven er aan werken, het steeds mooier maken. Wij vragen ons vaak af: “Hoe kan dit nog beter, wat is er nog meer mogelijk?” Onze klanten denken met ons mee. Wij staan open voor hun suggesties en ideeën. Deze open en innovatieve manier van werken met het doel om professionals te helpen past bij ons.