Wat is ez2xs?

De slimme software van EZ2XS

Nooit meer zoeken
Met ez2xs (EasyToAccess) verliezen de medewerkers geen tijd meer met het zoeken naar contactgegevens en documenten, omslachtige urenregistratie (bijvoorbeeld in Excel), alle opdracht-informatie, het berekenen van reiskosten, het maken van nauwkeurige en gespecificeerde facturen of het zoeken naar e-mails. Ook hoeven medewerkers niet meer aparte softwarepakketten te gebruiken om tijd te schrijven, te factureren, contactpersonen of project- of opdrachtdocumentatie bij te houden.

Eén geïntegreerd systeem zonder eigen servers, software, backups
Veel bedrijven hebben de toegankelijkheid tot hun gegevens op willen lossen door het gebruiken van een kostbaar remote-desktop systeem. Inderdaad, er kan dan op afstand ingelogd worden op een centrale computer, maar op deze computer staan nog steeds al de verschillende softwaresystemen en gegevens onoverzichtelijk bij elkaar.

Het gebruik van ez2xs maakt al uw vorige systemen overbodig. U heeft via het internet toegang tot uw gegevens. Overal en altijd. Op desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons is urenregistratie, document management, relatiebeheer (crm), facturatie, rapportage,  project management, e-mail en het bijhouden van de agenda de eenvoudigste zaak van de wereld. Eigen servers en software heeft u niet meer nodig. ez2xs zorgt voor de updates, backups en veiligheid.

Extra gemak door een slim systeem
ez2xs maakt het makkelijk om de agenda-gegevens ook te gebruiken bij de uren- en kilometerregistratie. Of door gegevens van uw relaties, klanten of medewerkers te koppelen aan e-mails, documenten of projectgegevens, zodat u bijvoorbeeld met 1 druk op de knop uw salesfunnel kunt bekijken of de planning kunt monitoren van uw medewerkers.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig geworden? Bel ons  (+31 88 396 2732) of mail ons voor een vrijblijvende demo. Wij zijn trots op ons systeem en vertellen u er graag over.

Of… bekijk eerst rustig onze site voor meer informatie.