Project-administratie en project-planning

project administratie en planning met de software van EZ2XSBij de uitvoering van projecten zijn vaak meerdere personen betrokken. Van het bedrijf uit kunnen er meerdere professionals voor het zelfde project aan het werk zijn, de afdeling administratie houdt de kosten van het project bij en beheert de contracten, de klant levert wellicht input, de projectleider beheert de planning van alle betrokkenen… Het valt voor organisaties niet altijd mee om al deze informatie overzichtelijk op te slaan zodat niemand gegevens kwijt is en iedereen bij de project-administratie vindt wat hij of zij zoekt. Met ez2xs (EasyToAccess) wordt de project-adminstratie en -planning ineens een stuk gemakkelijker. Omdat alle gegevens slim met elkaar verbonden zijn en een apart project-label hebben is de informatie voor iedereen toegankelijk, transparant  en up-to-date.

Dit zijn de kenmerken van project-administratie en -planning van ez2xs

  • Overzicht: Alle project- en contractgegevens worden netjes geordend, zodat iedereen snel vindt wat hij zoekt
  • Toevoegen: Het toevoegen van medewerkers aan een project is eenvoudig. Er kunnen zelfs externen aan een project worden toegevoegd.
  • Plannen: Doordat er in ez2xs ook een koppeling wordt gemaakt met de individuele agenda’s van medewerkers, kan er gemakkelijk een project-planning worden gemaakt
  • Butgetteren: Met de projectplanning wordt ook al snel duidelijk welke toekomstige kosten er met het project gepaard gaan. Er kan een helder en realistisch budget worden opgesteld.
  • Transparantie:  Per project zijn onder meer de volgende overzichten snel te bekijken: de commerciële en administratieve status, het budget, de uursoorten, het tarief en budget per medewerker, de vergoeding voor reiskosten en tijd, de facturingswijze… Voor u en voor uw klanten zullen er zich door deze transparatie geen onaangename verrassingen voordoen.