Medewerkers

Onze mensen in Nederland

Rob Sprecher
heeft vele jaren leiding gegeven aan de consultancy organisaties MIM in Utrecht en later aan Van Spaendonck Management Consultants in Zaltbommel. Rob heeft veel inzicht in de denk- en werkwijze van adviseurs, consultants en andere professionals en weet bij uitstek welke informatie om dergelijke organisaties efficiënt te managen. Rob heeft een achtergrond in toegepaste wiskunde / bestuurlijke informatica.

Erwin Leijten
is onze “information architect”. Erwin heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, opzetten en onderhouden van netwerken en systemen.

Jos van de Ven
is verantwoordelijk voor de programmering. Jos heeft vele jaren ervaring in het ontwikkelen van online systemen en heeft achtergrond in filosofie en natuurkunde. Jos stuurt ook het team van programmeurs in Brazilië aan.

Nina Kapinga  
is een ervaren php-programmeur.

Inge Breederveld 
is een ervaren php-programmeur.

Jaap Goes 
heeft heel wat jaren als interim-manager  gewerkt. Zijn specialiteiten zijn management en marketing. De persoonlijke wijze van acquisitie van ez2xs is bij hem in goede handen.

Corinne Harten 
werkt graag op het snijvlak van communicatie en ict en is specialist op bedrijfscommunicatie via social media en Internet. Haar opleiding als bedrijfseconometrist geeft haar bij uitstek inzicht in de structuur en samenhang van de verschillende communicatiekanalen.

Ons team in Brazilië
Een team van programmeurs in Brazilië ondersteunt de ontwikkeling van de ez2xs software.

Denk je dat je ons team kunt versterken, klik dan hier


Zoeken op de site